Over ons

VR dept 071 [Vie-Ar diepartment nul-één-en-zeventig] is een Leidse startup die bedrijven helpt hun potentieel te vergroten door de inzet van Virtual Reality. Hoewel ons netwerk en partners merendeels zijn gevestigd in de regio, maakt juist de VR-techniek bijna grenzeloze dienstverlening mogelijk.

Die dienstverlening bestaat uit het demonstreren van de mogelijkheden van VR. We begeleiden de introductie van de benodigde hardware en verzorgen trainingen om gebruikers bekend te maken met de techniek. Uiteraard support tot aan de afronding van het project.

Kunnen we het zelf niet leveren of maken, dan zetten we ons netwerk in en verbinden we de juiste partners. Daarmee is praktisch elke vorm van maatwerk mogelijk.
Met inspirerende seminars en masterclasses zijn we uw gids in de snel innoverende XR-wereld (extended reality)

VR dept 071 staat voor positive technologie, techniek die de kwaliteit van leven verbetert. We zijn lid van de multinationale VR/AR Association (VRARA)

Wij geloven dat ons team volledig is uitgerust om deze beloften waar te maken,
en wel om deze drie belangrijke redenen:

Z

Ons uitgebreide netwerk in het Leidse ecosysteem en het Nederlandse XR-domein

Z

Ons gebruik van wetenschappelijke methoden en aanpak bij de uitvoering

Z

Onze sterke technische kennis

At your service

Wil je kennismaken of een demo inplannen? Wij staan voor je klaar. Je kunt contact opnemen of direct in onze agenda een afspraak maken voor een demonstratie op onze locatie.