Visie:

Je moeder in het verpleeghuis hier in Leiden krijgt een VR-bril, ze pakt ze uit, trekt ze aan, gaat in haar luie stoel zitten en loopt met je mee rond het Singelpark in Leiden. Terwijl je in New York bent met dezelfde VR-bril of thuis aan het werk bent. Zodra je je volgende ontmoeting binnengaat (in VR, zie hieronder), duikt moeder even de oceaan in, gaat op safari of bezoekt een museum. Verhogen van lichamelijk en emotioneel welzijn

Bewijs:

digitale tweelingen van straatkunstwerken uit de collectie van het Street Art Museum in Amsterdam zijn bewaard gebleven in een permanente ruimte op het web die door maximaal 10 mensen tegelijk kan worden verkend met behulp van mobiele apparaten, desktop of VR-bril. Een dergelijk project kreeg internationale weerklank en werd gepresenteerd op AWE in 2019 en je kunt deze ruimte nu bezoeken door op deze link te klikken.

Is je interesse gewekt?

Via het formuliertje kun je een afspraak in onze agenda plannen. Wij verzorgen dan graag een live demo waarbij we uitleggen en laten ervaren wat de mogelijkheden van VR zijn in relatie met welzijn van ouderen. 

Plan vandaag nog een demonstratie in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.